100% Pénzvisszafizetési garancia

Termékeink nagy gonddal, odafigyeléssel és maximális szakértelemmel készülnek el. Vegyészmérnök kollégáink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek natúrkozmetikumok terén.

Hosszú ideig teszteljük és finomítgatjuk őket, mielőtt helyet kapnak a LunaSkin webáruház virtuális polcain.

Magabiztosan állíthatjuk, hogy termékeink a legmagasabb minőséget képviselik, válogatott alapanyagokból készülnek, ezért bátran vállaljuk a 100% pénzvisszafizetési garanciát.

Amennyiben kipróbálás után mégis vissza szeretnéd küldeni valamelyik termékünket; esetleg nem a bőrtípusodnak megfelelő LunaSkin terméket választottál vagy utólag derült ki, hogy valamelyik összetevőjére allergiás vagy, akkor add fel postán a megmaradt termék minimum kétharmadát a vásárlástól számított 30 napon belül, és mi visszautaljuk a teljes vételárát. A csomagvisszaküldés postaköltségét sajnos nem tudjuk átvállalni. 

A folyamatos fejlődés csak tanulás útján lehetséges, ezért kérjük, hogy a csomagba rakj bele egy levelet, amiben leírod,  mi a panaszod a termékkel,  illetve kérjük add meg a neved és az e-mail címet, amiről a rendelést leadtad.

Fontos, hogy megadj nekünk egy bankszámlaszámot, ahova a pénzt vissza tudjuk utalni.

Amennyiben valamely viszonteladó partnerünknél vásároltad a termékeinket, természetesen a vásárlás napjától számított 30 napos garancia rád is vonatkozik. A számviteli törvény értelmében ilyen esetekben pénzt visszautalni nem tudunk,  a termék árának 100%-os értékében kiállított, a webáruházunkban levásárolható kupon formájában tudjuk neked a vételárat megtéríteni.  A garancia érvényesítésének érdekében fontos, hogy a számlát megőrizd, és annak másolatát a termékekkel együtt címünkre eljuttasd.

Kérjük ide postázd a terméket:

Naturalz Cosmetics Kft.
1027 Budapest, Kapás utca 19-29, 4. emelet, 417 ajtó.

A csomagot postán maradó küldeményként sajnos nem áll módunkban átvenni.